by CRY ble startet opp av Carina og Roar i slutten av november 2014 etter flere år med drømmer om å skape noe eget. Vi er så heldige å ha Carina som er en kreativ smykkedesigner som har klekket ut mange nye smykkedesign som er spredd utover Norge og andre land.

Det er hardt arbeid å starte et firma og det er mange som liker å lage smykker som mange andre ting. Vi prøver å være oss selv så godt vi kan, og vi har lært så mye siden vi startet opp. Vi blir så glade for alle som ønsker å gå med våre smykker - og vi vet at det er veldig mange som ennå aldri har hørt om oss. 


 

Våre smykker er laget av sterling sølv. Våre forgylte smykker er gullbelagt med 1-2 micron 14 karat gull. 

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål, som for eksempel at du har et tips om en forhandler, at du er ikke er forhandler og vil bli det, at du ønsker å returnere smykker - eller om du har problemer med våre smykker. 

Legg gjerne inn vurdering på vår Facebookside - i tillegg til produktvurdering på de produktene du har handlet og brukt (på produktsidene her på www.bycry.no). Dine vurderinger er uvurderlig for oss - tusen takk!

 

BY CRY AS
Org.nr: NO 913386515 MVA
Kaptein Oppegaardsvei 10 D, 1164 Oslo, Norway